Om Grisen Skriker

Grisen Skriker är en matblogg. En bland många andra men med mer fokus på mexikansk mat (eftersom det är vetenskapligt bevisat att det är godast). Vill du ta ett steg längre än tacomys på fredagskvällar så är det här bloggen för dig.

Jag som skriver heter Elisabeth och är en passionerad amatörmatlagare vars liv på många sätt kretsar kring mat för njutandets skull. Namnet på bloggen då? Ja, det är då inte för att jag hatar grisar och vill se dem lida. Namnet är taget från den svenska punkgruppen Grisen skriker och ska ses som en hyllning till punkens DIY-ideal.

Ta gärna recepten med en nypa salt. Hur stor är till exempel en gul lök? Hur mycket är ett knippe? Vad är egentligen en klick? Matlagning handlar ju om att smaka sig fram, att inspireras och att skapa nytt. Det hoppas jag att du gör av och med mina recept!

225741_10150171003147352_2422758_n-1

Har ni synpunkter på recepten? Tips? Mejla mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.